Hola, tens un moment?

Hola, tens un moment?

Hola, tens un moment? Des de l’Oficina Jove de la Selva hem elaborat un qüestionari online destinat als i les joves de la comarca per tal d’obtenir, de primera mà, una radiografia de com estan vivint la situació de confinament, quines són les seves principals necessitats, els temes que els preocupa, les dificultats a les que fan front…

Aquesta informació servirà,  tant a l’Oficina com als diversos municipis, per adaptar els serveis i les accions a desenvolupar i poder donar resposta també a aquesta situació tant excepcional. És evident que el confinament ha generat escenaris nous que no s’havien previst, com finalitzar el curs escolar des de casa i de manera online, el teletreball de manera generalitzada, la convivència intensa amb la família, la necessitat de gestionar les emocions i situacions d’estrès, entre d’altres.

El qüestionari són 15 preguntes de resposta ràpida que aborden els diversos àmbits de la vida i que té en compte tant dades quantitatives com dades qualitatives.

És per això que animem a tots els i les joves d’entre 12 i 35 anys de la comarca de la Selva a contestar aquest qüestionari qu ens ajudarà a visualitzar millor quines són les línies de treball prioritàries i poder respondre amb la màxima eficiència. Moltes gràcies!

No Comments

Post A Comment