Nou servei: l’Oficina Virtual

Nou servei: l’Oficina Virtual

L’Oficina Jove de la Selva vol estar més a prop de tu que mai, acompanyant i resolent tots els dubtes que tinguis sobre formació, treball, opcions per anar a l’estranger, salut, activitats d’estiu i tot allò que et vingui al cap!

Durant el confinament, els serveis de l’Oficina Jove segueixen actius i ho fan de manera telemàtica i a través de les xarxes socials. Per això pots posar-te en contacte amb els i les diferents professionals de joventut a través del correu electrònic, trucades telefòniques, Whatsapp, Instagram o passar-te per l’oficina virtual.

Què és l’oficina virtual? Des de l’Oficina Jove ens hem volgut adaptar a la situació de confinament i oferir el servei d’atenció directe als i les joves de manera virtual. Per això, tots els dimarts i dijous d’11 a 13 hores, s’ha facilitat un espai online a través de la plataforma meet on les persones que tinguin algun dubte s’hi podran connectar directament per a realitzar les seves consultes.

Per tal d’impulsar aquest servei, l’Oficina Jove també ha organitzat un cicle de diferents sessions que es faran el mes de maig i que tenen com a objectiu oferir un espai d’informació online i obert als i les joves que tinguin dubtes o estiguin interessats en els àmbits que s’han proposat: treball, formació, informació general dels recursos disponibles a la comarca o oportunitats de treballar i estudiar a l’estranger.

Per participar a les sessions caldrà connectar-se a través del link del meet i tindran una durada de dues hores. En la primera es farà una exposició genèrica de la temàtica i la segona hora estarà destinada a resoldre dubtes de caire més personal o específic.

No Comments

Post A Comment