Espais joves ON line

Espais joves ON line

Des de l’inici del confinament molts serveis s’han hagut d’adaptar a la nova situació i repensar les accions desenvolupades per poder donar respondre a les necessitats que cada col·lectiu té amb eficiència i encert.

Els espais joves i Àrees de Joventut dels ajuntaments de la comarca de la Selva en són un bon exemple on les xarxes socials han pres un paper protagonista per tal de manetnir el vincle amb els i les joves i atendre les seves inquietuds i dubtes o generar dinàmiques de grup on compartir la vivència d’aquesta situació tant excepcional.

És per això, que des de l’Oficina Jove de la Selva, hem impulsat la campanya #EspaisjovesONline on els i les professionals de joventut del territori ens expliquen algunes de les accions que estan fent durant aquest confinament molt adaptades a la realitat de cada municipi. En el conjunt d’aquests vídeos veiem que les iniciatives són diverses, des d’un potent voluntariat jove que està duent a terme tasques a la comunitat, espais de debat, sessions de reforç escolar individualitzades, reptes, tallers online, entre d’altres.

En aquesta llista de reproducció de l’Oficina Jove trobareu tots els vídeos:

No Comments

Post A Comment