Més de 60 joves participen als kahoots sobre recerca de feina

Més de 60 joves participen als kahoots sobre recerca de feina

Durant aquest confinament l’Oficina Jove de la Selva està desenvolupant diverses accions per acostar l’informació juvenil de manera online als i les joves de la comarca. L’àmbit laboral, formatiu, opcions d’anar a l’estranger o les activitats d’estiu són les temàtiques on rebem més consultes.

És per això que el Servei d’Orientació Laboral i Formatiu ha realitzat tres jocs virtuals a través de la plataforma Kahoot sobre el procés de recerca de feina, i així de manera lúdica, s’ha començant primer pel currículum, desprès per com buscar feina i per últim l’entrevista. En total han participat 63 persones joves que han pogut resoldre i posar en pràctica els seus coneixements sobre aquest tema.

Esperem que hagi estat una eina útil per a saber-ne més i estar més preparats a l’hora de buscar feina. Per a consultes específiques oferim atencions individualitzades tots els dimarts i dijous d’11 a 13 hores a través de l’Oficina Virtual.

No Comments

Post A Comment