Un centenar d’entitats del lleure participen a la reunió informativa

Un centenar d’entitats del lleure participen a la reunió informativa

Un centenar d’entitats del lleure que tenen previst organitzar activitats durant aquestes vacances d’estiu a la comarca de la Selva han participat a la reunió informativa que ha dut a terme l’Oficina Jove de la Selva i el Consell Esportiu de la Selva.

Aquesta reunió amb entitats de lleure i esport de la comarca ha servit per donar la informació necessària a les entitats que organitzen activitats durant els mesos d’estiu i resoldre els possibles dubtes que tinguessin davant d’aquesta nova situació generada per la COVID-19. En aquesta comarca hi ha un gran volum d’activitats de lleure, com casals d’estiu, colònies o campus esportius i s’ha valorat la possibilitat de poder obrir aquest espai informatiu per tal de partir d’un mateix marc comú d’interpretació i poder garantir el màxim el bon desenvolupament de les activitats.

A la reunió s’ha fet un repàs del document marc d’activitats de lleure així com dels protocols específics i les principials novetats i mesures que caldrà aplicar.

No Comments

Post A Comment