Què has de saber si organitzes activitats de lleure

Què has de saber si organitzes activitats de lleure

Aquestes darreres setmanes s’han publicat diversos documents i protocols que especifiquen quines mesures seguir a l’hora d’organitzar activitats de lleure durant les vacances escolars d’estiu en el marc de la Covid-19.

Enguany  les empreses i entitats del lleure s’han de regir pel decret de lleure 267/2016, els protocols específics de casals d’estiu, colònies, acampades 2020 aprovats pel PROCICAT en relació als “Criteris generals per a l’organització de les activitats de lleure educatiu 2020”, així com els criteris generals per a activitats esportives d’estiu o les guies i recomanacions pel que fa a higiene i seguretat.

És molta la informació novedosa i és per això que des de l’Oficina Jove hem fet un resum de les claus que cal tenir en compte a l’hora d’organitzar activitats de lleure, un resum de les ajudes disponibles per les activitats de lleure i un recull detallat de la documentació requerida. Tot plegat ho trobareu també a l’especial activitats de lleure i Covid-19

 

No Comments

Post A Comment