Tret de sortida de les Brigades Joves d’estiu

Tret de sortida de les Brigades Joves d’estiu

Brigada Jove de Sils

Tret de sortida, un any més, de les brigades joves a diversos municipis de la Selva que preveu la contractació i formació de joves durant els mesos d’estiu. Enguany els ajuntaments han adaptat les places a les mesures de prevenció, higiene i seguretat derivades del context de pandèmia de la Covid-19. 

El projecte Brigada Jove té per objectiu acompanyar els i les joves participants, majoritàriament d’entre 16 i 20 anys, en el seu primer contacte amb el mercat de treball i proporcionar espais formatius en matèria de competències professionals. Així mateix, el projecte contempla l’acompanyament laboral dels participants fent un seguiment de les tasques desenvolupades per part dels i les responsables dels serveis i joventut.

La majoria de llocs laborals estan vinculats a serveis municipals com oficines dels ajuntaments, biblioteques, casals d’estiu, centres educatius o brigada municipal realitzant tasques administratives, de dinamització, d’atenció al públic o manteniment. Aquest estiu una desena de pobles de la comarca estan desenvolupant la Brigada Jove, una oportunitat per afavorir la contractació juvenil al territori. Alguns dels ajuntaments participants són Breda, La Cellera de Ter, Sils, Riudellots, Hostalric, Sant Hilari Sacalm, Caldes de Malavella, Riudarenes, Vilobí d’Onyar o Santa Coloma de Farners.

No Comments

Post A Comment