Els espais joves de la comarca en ple funcionament

Els espais joves de la comarca en ple funcionament

Casal de Joves de Tossa de Mar

Aquest és un estiu ben extrany i molt marcat per les mesures derivades de la crisi de salut per la Covid-19 i la seva evolució a cada moment. Els espais joves de la comarca han estat una bona temporada tancats i s’han adaptat a la situació de confinament potenciant els serveis online i les accions via xarxes socials, però mica mica, en les diverses fases de desescalada aquests també han anat reobrint i recuperant les atencions i les accions presencials.

La majoria de municipis, a dia d’avui, tenen els espais joves o punts d’informació juvenil oberts, amb les mesures pertinents, i estan oferint activitats per als i les joves. Alguns municipis han optat per oferir exclusivament casals joves, d’altres activitats setmanals amb límit de places de participació o d’altres combinen serveis amb cita prèvia.

Des de l’Oficina Jove us animem a seguir les xarxes socials dels vostres espais joves de referència per estar al dia del què es fa i de l’actualitat de la informació juvenil.

Aquí teniu alguns exemples de programacions d’espais joves:

 

 

 

No Comments

Post A Comment