Finalitza el Cul Inquiet amb 10 graffitis fets per 153 joves de la Selva

Finalitza el Cul Inquiet amb 10 graffitis fets per 153 joves de la Selva

Joves d’Hostalric

El Cul Inquiet d’enguany ha girat al voltant de l’art del graffiti i ha recorregut 10 municipis de la comarca on un total de 153 joves han pogut introduir-se a aquesta disciplina artística i reflexionar al voltant de què és la cultura per a ells i elles.

Aquesta jornada està organitzada per l’Oficina Jove de la Selva i els i les professionals de joventut de la comarca, i vol fomentar la creació cultural entre els i les joves a partir d’activitats on les persones participants poden fer un tastet d’una disciplina artística i a l’hora conèixer altres joves amb qui compartir inquietuds i motivacions.

Amb aquest nou format itinerant s’ha aconseguit augmentar la presència al territori i arribar a una diversitat de joves major. En total han participat 10 municipis diferents com Anglès, Arbúcies, Caldes de Malavella, Hostalric, Breda, Riudellots, Sils, Vidreres, Santa Coloma de Farner i Tossa de Mar.

Aquesta proposta ha volgut reivindicar la cultura entre el col·lectiu jove i en cada sessió els i les joves han escollit de manera participativa el final de la frase “La cultura és…” amb el propòsit d’aconseguir un retrat de què és cultura pel jovent de la Selva. La resposta i implicació per part del jovent ha estat positiva i les paraules escollides són: La cultura és lliure, jove, cool, història, de totes, urbana, ho és tot, creativa, diversa i present.

L’Adrià Sanz és el jove professional encarregat dels tallers de grafit i de la seva dinamització. L’Oficina Jove aposta per a la promoció del talent jove del territori per tal de donar a conèixer projectes de joves que poden esdevenir també una referència o inspiració per altres joves.

 

Aquí us deixem un recull d’imatges d’aquests tallers:

No Comments

Post A Comment