Entitats de lleure, gràcies

Entitats de lleure, gràcies

Aquest estiu ha estat un estiu excepcional per a tothom, molt marcat per l’evolució de la Covid-19 i l’aplicació de les mesures de prevenció. A la comarca de la Selva, les activitats de lleure com els casals de vacances, els campus esportius o les colònies s’han realitzat gràcies a l’esforç majúscul que han fet les entitats i empreses organitzadores d’activitats de lleure.

Enguany les entitats de lleure han hagut d’aplicar una sèrie de mesures per a garantir la màxima seguretat i higiene dels participants que han suposat un gran esforç d’adaptació i de creativitat tant pel que fa als criteris exigits pels protocols aprovats pel PROCICAT i la Direcció General de Joventut, com per la logística diària del pròpi casal, el format de les activitats i la relació entre grups d’edat dels infants i l’equip de monitoratge.

L’esforç i la voluntat de garantir el servei mereix el màxim reconeixement i agraïment. És per això que des de l’Oficina Jove de la Selva hem fet un recull d’imatges amb el capital humà que ha fet possible que la comarca gaudís d’un estiu ple de lleure.

Recull d’imatges d’alguns dels equips de monitors i monitores de lleure de la Selva

 

 

No Comments

Post A Comment