FÒRUM VIRTUAL JOVES I CLIMA A LA MEDITERRÀNIA+25

FÒRUM VIRTUAL JOVES I CLIMA A LA MEDITERRÀNIA+25

Et preocupa el #clima?

Aquest fòrum neix del compromís de la Generalitat de Catalunya amb els reptes globals, l’agenda climàtica a la Mediterrània i el foment del paper de les persones joves com a agent de transformació social.

El Fòrum Joves i Clima a la Mediterrània consisteix en una trobada virtual de 3 dies (9, 10 i 11 de desembre) que reunirà organitzacions,  entitats,  associacions i xarxes dirigides per joves, així com joves individuals d’entre 16 i 30 anys de les dues ribes de la Mediterrània. L’objectiu és debatre, repensar i desenvolupar conjuntament accions per la crisi climàtica a la Mediterrània, sempre garantit la participació paritària de gènere i la representativitat tant del nord com del sud de la conca Mediterrània.

Us animem a participar-hi i animar també a altres joves.

Per a inscripcions (fins al 27 de novembre) programa i més informació consulteu aquest enllaç.

No Comments

Post A Comment