‘COVID-QR’, el projecte que recull experiències de les persones joves de Santa Coloma de Farners en vers la COVID.

‘COVID-QR’, el projecte que recull experiències de les persones joves de Santa Coloma de Farners en vers la COVID.

Des  del 21 de desembre a l’11 de gener de 2021 l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners posa en marxa el projecte anomenat “COVID-QR”.

Es tracta d’una iniciativa que pretén fer ressò d’experiències viscudes relacionades amb la pandèmia, de joves de 12 a 35 anys, en un format audiovisual de curta durada i englobant diferents perfils de joves i, alhora, diferents punts de vista.

En aquesta iniciativa hi han participat un total de 22 joves colomenques amb experiències diverses, des de persones joves que han estat positives de Covid, mares primerenques, joves que s’han enfrontat a la selectivitat i/o no han pogut fer el tancament de la primària, esportistes, entre tantes altres experiències en els diferents àmbits de les seves vides.

El format d’aquest projecte consisteix en distribuir diversos cartells interactius per tot el municipi, els quals donen accés a través de codis QR a les experiències personals.

La finalitat del projecte és donar una visió positiva de les persones joves envers la crisi sanitària, i de fer visibles situacions vitals i poc presents i reconegudes, posant també de relleu la gran quantitat de coses que s’estan perdent en una etapa tan important com és la que estan vivint.

No Comments

Post A Comment