Mirades al 2020. Adolescents i joves de St. Julià del Llor i Bonmatí

Mirades al 2020. Adolescents i joves de St. Julià del Llor i Bonmatí

Aquest 2020 ha estat un any excepcional per la pandèmia de la Covid_19. A tothom ens ha marcat i el recordarem. Però encara vivim amb molta incertesa i sense saber del cert com aquest fet està canviant els nostres presents i futurs. És per això que és interessant documentar-ho.

14 adolescents i joves de Sant Julià del Llor i Bonmatí han compartit les seves experiències, aprenentatges, reflexions i neguits, tant de la pandèmia com en general de tot l’any. Perquè la vida, a pesar de tot plegat, continua. De les entrevistes fetes ha resultat el present vídeo, on cadascú aporta la seva mirada i vivència, tot mostrant la diversitat de punts de vista d’un dels col·lectius més oblidats d’aquesta crisi. Testimonis des dels 11 als 21 anys amb situacions vitals molt diferents: tancament de l’escola primària i inici de l’institut, confinaments sobtats, casos positius de Covid, pares primerencs, joves que s’han enfrontat a la selectivitat, inici de la universitat, acabament d’estudis superiors i entrada al món laboral… 

La finalitat d’aquest projecte és donar veu a les persones joves perquè sigui elles mateixes les que mostrin qui són, què fa i com ho estan passant, des d’una vessant positiva, ja que massa sovint a totes se les posa al mateix sac i criminalitzada.

Es pot visualitzar el vídeo al següent link: https://www.youtube.com/watch?v=z1ccX9GfTTs&feature=youtu.be

No Comments

Post A Comment