L’Oficina Jove impulsa un cicle de tallers d’informació juvenil destinat a famílies i joves

L’Oficina Jove impulsa un cicle de tallers d’informació juvenil destinat a famílies i joves

L’Oficina Jove de la Selva impulsa un cicle de tallers i xerrades mensuals destinades als i les joves i a famílies que vulguin acompanyar als seus fills i filles adolescents i/o joves en diferents àmbits de la seva vida com la sexualitat, els itineraris formatius o opcions per anar a l’estranger. Aquesta iniciativa es fa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners

Aquests tallers es portaran a terme mensualment de gener a maig del 2021 a la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners. Sempre que sigui possible es farà en format presencial tot i que si les mesures de la COVID-19 no ho permeten es procurarà fer-ho en format online.

Les temàtiques són molt diverses i pretenen abordar diferents aspectes que interpelen directament als i a les joves en aquesta etapa vital. Per aquest motiu trobarem des de xerrades sobre les opcions existeixen una vegada es finalitzen els estudis d’educació secundària obligatòria, les possibilitats existents per treballar, estudiar o fer un voluntariat a l’estranger, o fins i tot un taller en relació a com acompanyar la sexualitat en l’adolescència, entre altres.

L’Oficina Jove ofereix assessorament i xerrades en aquestes temàtiques tant a través de les consultes individuals als serveis de l’Oficina, com en el marc dels instituts o equipaments juvenils. En aquest sentit, aquest cicle vol apropar i obrir l’Oficina a la població en general, especialment al col·lectiu jove de la comarca i a les famílies.

Aquest cicle comença el pròxim dimecres 20 de gener amb el taller Com acompanyar la sexualitat en l’adolescència, que tindrà lloc a les a les 19 hores a la Casa de la Paraula. Aquesta sessió està especialment pensada per a famílies i està previst fer-ho en format presencial i amb aforament limitat. Per aquest motiu cal que les persones interessades s’inscriguin prèviament trucant o enviant un whatsapp al número 626 32 89 72. 

No Comments

Post A Comment