Parlem de salut sexual!

Parlem de salut sexual!

El 14 de febrer és el Dia Europeu de la Salut Sexual i des de l’Oficina Jove de la Selva i l’Espai Jove de Breda hem anat a l’institut de Breda a fer una activitat d’educació sexual durant l’hora del pati per saber el grau de coneixement sobre sexualitat que tenen els i les joves de 1er, 2on i 3er d’ESO.
S’ha fet un test amb preguntes diverses on els i les joves havien de respondre vertader/fals i val a dir que els encerts han estat notables, especialment entre les noies que han mostrat un major coneixement genèric del tema.
Treballar la salut sexual en cada etapa i fer-ho d’una manera natural, clara i positiva són claus en el coneixement del propi cos, la seva cura i en la prevenció de possibles conductes de risc, com són les enfermetats de transmissió sexual, embaraços precoços, entre d’altres.
Per qualsevol dubte en relació a la salut i al benestar emocional, des del Servei de Salut de l’Oficina Jove de la Selva us acompanyem.
No Comments

Post A Comment