Participa a l’acció digital joventut #Dones8M

Participa a l’acció digital joventut #Dones8M

No ens podem abraçar, però ens podem unir pel 8 de març!

Des de l’Oficina Jove de la Selva us convidem a participar a l’acció prevista pel 8 de març, tant a professionals de joventut, espais i equipaments juvenils com a joves dels municipis de la Selva. 

La proposta és que amb tots els vídeos individuals (o en grup) que ens feu arribar amb el hastag #Dones8M en farem un recopilatori. Aquest vídeo final es compartirà a les xarxes el dia 8 de març. Us animem a participar a aquesta acció digital de joves pel #8deMarç!

Com gravar el vídeo?

  • Utilitzar el dispositiu mòbil en format horitzontal.
  • Imprimeix la plantilla amb el hastag #Dones8M que trobaràs aquí o fes la teva pròpia plantilla amb un full en blanc A4 i escriu amb lletra clara, i preferiblament en color lila o negre, #Dones8M. 
  • Col·loca’t davant la càmera amb el paper tapant la càmera i comença gravar. Llavors porta el paper agafat amb les dues mans fins al pit, que es llegeixi bé el missatge. Després torna a allunyar el paper fins a tapar de nou la càmera. (Si tens dubtes mira el vídeo de mostra). 
  • Envia el vídeo a cromaguera@selva.cat o via whatsapp 600 904 176 abans del 3 de març.
  • Pots publicar també el teu vídeo a les xarxes socials mencionat @oficinajovedelaselva (IG), @OJSelva (fb), ojlaselva (twitter)
  • Comparteix la nostra publicació per multiplicar l’impacte de l’acció col·lectiva.

 

Aquí en pots veure un exemple:

#Dones8M #Som8deMarç #Nocallis

No Comments

Post A Comment