Càsting per un documental

Càsting per un documental

Vides Projectades és un nou projecte audiovisual que impulsa l’Oficina Jove de la Selva i que vol recollir i visibilitzar el moment vital, els pensaments, sentiments i projectes personals de diversos joves de la comarca i ho fa a partir d’un procés de participació de gravació d’un documental.

El documental pretén ser un altaveu de les persones joves i al mateix temps una experiència on els i les participants puguin conèixer i vivenciar el procés de creació audiovisual, assumint diferents rols com el de disseny de guió, producció, càmera, so, o ser els i les protagonistes entrevistades.

Pre tal de dur a terme aquest projecte busquem joves d’entre 14 i 17 anys que visquin a la comarca de la Selva i que vulguin participar en la creació del documental Vides Projectades.

Per tal de seleccionar l’equip de joves que formarà part d’aquest projecte farem un càsting on poder conèixer les persones i els seus interesos.

Com fer-ho? Inscriu-te a través d’aquest formulari abans del 25 d’abril 2021.

Per a qualsevol altre dubte podeu contacar-nos a joventut@selva.cat o 600 904 176 (Clara).

No Comments

Post A Comment