Preinscripcions curs 2021-2022

Preinscripcions curs 2021-2022

Ja s’han publicat les dates a tenir en compte per inscriure’s a la formació reglada de Catalunya. El primer pas, és fer la preinscripció. Us deixem a aquí un resum de les dates de preinscripicions dels estudis no obligatòris:

Batxillerat: El batxillerat és l’etapa que es cursa normalment entre els 16 i els 18 anys, tot i que és oberta a persones de qualsevol edat, ja sigui de manera presencial o telemàtica a través de l’Institut Obert de Catalunya (IOC). És un cicle format per dos cursos de trenta hores lectives setmanals. Hi ha diverses modalitats: Arts, ciències i tecnologia i humanitats i ciències socials. Més info a: https://triaeducativa.gencat.cat/ca/batxillerat/

Presentació de sol·licituds per a la preinscripció escolar al batxillerat: de l’11 al 17 de maig de 2021

 

PFI: Els Programes de Formació i Inserció s’adrecen a joves d’entre 16 i 21 anys que no han finalitzat l’educació secundària obligatòria. Són estudis voluntaris i la seva durada és d’un curs acadèmic (1.000 hores). Els i les alumnes de PFI reben un acompanyament i una tutorització essencial per a l’assoliment dels objectius del programa. Més info a: https://triaeducativa.gencat.cat/ca/fp/pfi/

Presentació de sol·licituds per a la preinscripció escolar als programes de formació i inserció: del 10 al 21 de maig de 2021

 

CFGM: Els Cicles formatius de Grau Mig s’agrupen en famílies professionals i tenen una durada de 2.000 hores (en dos cursos acadèmics). La titulació que s’obté en finalitzar un cicle formatiu de grau mitjà és la de tècnic o tècnica del perfil professional corresponent, que permet l’accés al món laboral, a altres cicles de grau mitjà o als cicles de grau superior. Més info a: https://triaeducativa.gencat.cat/ca/fp/gm/

Presentació de sol·licituds per a la preinscripció escolar al grau mitjà de formació professional: de l’11 al 17 de maig de 2021

 

CFGS: Els Cicles Formatius de Grau Superior tenen una durada de 2.000 hores (en dos cursos acadèmics) i també s’agrupen en famílies professionals. La titulació que s’obté en finalitzar un cicle formatiu de grau superior és la de tècnic o tècnica superior del perfil professional corresponent, que permet incorporar-se al món laboral i accedir a estudis universitaris. Més info a: https://triaeducativa.gencat.cat/ca/fp/gs/

Presentació de sol·licituds per a la preinscripció escolar al grau superior de formació professional: del 25 al 31 de maig de 2021

 

 

Pots consultar totes les dates a la pàgina de Gencat: https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici/

No Comments

Post A Comment