Vull treballar a l’estiu, per on començo?

Vull treballar a l’estiu, per on començo?

Aquesta és l’última xerrades del cicle d’activitats per a joves i famílies impulsat per l’Oficina Jove de la Selva i l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners aquest 2021. Les xerrades han volgut acostar la informació juvenil que des dels serveis de l’Oficina Jove es dinamitza i està a l’abast del col·lectiu jove de la comarca.

Temes com la sexualitat en l’asolecència, opcions per viure una experiència a l’estranger o informació juvenil han centrat el cicle d’enguany que ha tingut una molt bona resposta de participació i interès.

5a sessió: Vull treballar a l’estiu, per on començo? Eines i consells per a buscar feina.

Dia: 19 de maig
Hora: 19h
Lloc: Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners
Inscripcions: https://forms.gle/XqKYBQ5Rm5CpgYsH
Més informació: 626 32 89 72 / joventut@scf.cat

 

No Comments

Post A Comment