Inici del projecte Vides Projectades

Inici del projecte Vides Projectades

El pròxim dissabte 5 de juny s’inicien les sessions de formació del projecte Vides Projectades de l’Oficina Jove de la Selva.

 

El projecte Vides projectades és un procés participatiu amb joves de la comarca de la Selva que culmina amb la gravació d’un documental sobre les seves vides, sobre els seus projectes, sobre les seves projeccions.

Paral·lelament es realitzaran també sessions de formació a través d’un seguit de tallers i activitats formatives i de cocreació en l’àmbit audiovisual.

El passat dissabte 22 de maig es va duu a terme la selecció dels i les participants (els quals es van apuntar prèviament a través d’un formulari web). Durant la sessió es va explicar amb més detall en què consistia el projecte, es va fer un primer tastet dels i les joves davant de la càmera i finalment es van realitzar dinàmiques de coneixença per tal que els i les integrants del grup es coneguessin més.

Amb el grup motor ja creat, s’inicia ara les sessions de formació. El pròxim dissabte 5 de juny serà la primera que es realitzarà al Centre Cívic de Sils. Aquesta sessió la durà a terme en Dani Carrasco (professional del món audiovisual) i estarà acompanyat d’una persona tècnica de l’OJ Selva.

 

L’objectiu principal d’aquest projecte és oferir un espai de participació, formació i creació cultural amb les persones joves de la Selva. Aquest projecte l’organtiza l’Oficina Jove de la Selva i es duu a terme a través de les persones tècniques de l’OJ i la contractació d’un professional del món audiovisual, en Dani Carrasco.

 

Aquest projecte també compte amb la col·laboració de la Diputació de Girona.

No Comments

Post A Comment