Ser jove comporta alguns interrogants

 

Si vols resposta als teus dubtes o necessitats, l’Oficina Jove està al teu costat. Treballarem en xarxa amb tots els ajuntaments de la comarca de la Selva i tenim atenció personalitzada, projectes municipals i serveis concrets en diferents àmbits.

 

Des de l’Oficina Jove de la Selva, treballem per generar oportunitats a les persones joves de la comarca, en clau de desenvolupament de capacitats, competències i habilitats prou útils i rellevants com per facilitar l’aprofitament i l’afrontament d’oportunitats que l’entorn ofereix. Disposem de diferents serveis i projectes per a joves i ajuntaments.

 

Donem importància a la proposta d’accions i projectes amb la finalitat d’atendre a la persona jove des d’una dimensió molt més integral. Des de la nostra perspectiva, és necessari promoure espais de reflexió on assajar i posar en pràctica mecanismes per respondre davant la vida que és el que permet a les persones afrontar i gestionar la seva situació vital amb una actitud oberta, positiva i sòlida.

 

I el mateix temps treballem perquè el territori pugui oferir oportunitats a les persones joves i fer possible el desenvolupament comunitari.

 L’Oficina Jove està composta per un equip de persones:– Coneixedores de la realitat juvenil de la comarca

– Tècnics professionals i especialitzats

– Expertes en el disseny, la gestió i l’execució de projectes destinats a les persones joves

– Properes i presents a tota la comarca

 

 

L’Oficina Jove en dades

9

Anys de funcionament

801

Xerrades a IES (totals)

33.714

Atencions a joves

4.200

Orientacions indiv. (total)

79

Joves al Cul Inquiet

89

Xerrades al 2019

4.702

Atencions a joves al 2019

249

Orientacions indivuduals 2019

16

Municpis amb Tècnic Compartit

83

Activitats a municipis 2019

112

Joves músics a l'OJS 2019

94

Joves a la Trobada Delegats 2019